måndag 5 mars 2012

Det tar sig minsann :-)

Ledig idag och ska iväg på roligheter i eftermiddag. Vilket vackert lämnade förmiddagen öppen för ett träningspass! Så efter en frukost bestående av gröt, te och ett kokt ägg satte jag mig på cykeln och rejsade ner till gymmet. Det är onekligen praktiskt att cykla sådär halvombytt för träning, 30 min på cykeln är en väldigt bra uppvärmning helt enkelt.

Körde i gång med kettlebell 100 och sedan dags för skivstången - som en snubbe snodde direkt framför mig? Vaf*n? (men okej, andra människor får också träna, jag kan nästan hantera det....) Gick in i tjejgymmet och körde axelpressen med fullt lastad skivstång därinne, numera är det gränsfall till för lätt så i stället för 5-4-3-2 reps blev det 4 x 5. Bara för att jag kan. Sedan var skivstången ledig så att jag kunde köra frivändningarna som gick över förväntan bra i dag. Jag får erkänna att det är lite, lite lättare utan ett NMT-pass från dagen innan i bagaget.....

Jackie: Nytt personbästa, 25:11. 50 sekunder snabbare än förra veckan och en halvminut bättre än mitt hittills bästa resultat. Sub25 närmar sig. Och jag vet precis, exakt var jag ska hitta de där 12 sekunderna också. Väldigt, väldigt NÖJD med mina framsteg! Nu ska jag duscha. Och packa. Och äta lunch - massor med lunch!

Inga kommentarer: