torsdag 8 mars 2012

Mums!

Om man bara är lite kreativ är det inga större problem att hitta bra kvällsmål i en vanlig mataffär.



Dagens sista efter-tränings-måltid blir en liten tapasbricka som jag hittade i kyldisken. Klockrent. Nackdelen är att jag inte har några bestick, men det finns ju servetter :-)

I dag har fokus varit på rolig träning mer än kvalitet får jag ärligt säga. Fast man behöver ha roligt ibland! Morgonjoggen var mest bara en skön grej och nödvändigt för att fixa en stillasittande dag. Sedan stack jag i maxtempo iväg mot F&S Ringen för ett basjympapass som min kompis Karin ledde - jag har inte haft möjlighet att gå på hennes pass sen hon blev Friskisledare och det ville jag verkligen göra. Så det var mer för den sociala biten än för träningsinnehållet! Det var roligt, det var jättebra musik och jag fick göra lite styrkeövningar med egen kroppsvikt. Konditionsbiten körde jag med fullt ös och sjöng med, de stackars motionärerna måste ha undrat vad som pågick egentligen....

Men det var inte slut med träning för det. Efter passet mötte jag upp Stinne för jag hade lovat henne att hänga med på favoritboxpasset så att hon hade nån att slå på. Den som har har träffat oss båda två vet att det skiljer ungefär 30 cm i längd så det är något av en utmaning att köra box tillsammans :-)  Men det löste vi finfint - jag återkommer till det. Först skulle vi fylla på energi, och det gjorde vi på en liten japansk restaurang där jag hittade en bra kombo med grillade kycklingspett och 6 bitar sushi. Riktigt gott och ganska lagom. En chailatte på det så var vi redo att träffa Box-Nicklas!

Det här passet var då raka motsatsen till det förra boxpasset jag var på där jag mest bara var förbannad på att det var så dåligt. För det här var BRA. Noggrann uppvärmning, noggrann genomgång av alla slag och sparkar, bra förklaringar på varför man skulle hålla kuddar och mittsar si eller så - ja, bra helt enkelt. Men när vi skulle köra "boxbollen" med slag över huvudet blev det besvärligt med längdskillnaden. Dock ger vi inte upp så lätt, det stod ju stepbrädor precis bredvid, så Stinne fick en sån att stå på och då var det kirrat :-) Vilket Nicklas tyckte var en kalasbra ide som han inte hade sett förut så då lärde han sig nåt nytt i dag också.


I morgon är det dags för diplomering och kursavslut, det känns väldigt konstigt att vi är klara redan. Vi började ju typ nyss? Och nu när jag precis har vant mig vid att jag får vara i Stockholm med 4 veckors mellanrum... Jag får väl leta upp nån ny lämplig utbildning helt enkelt. Eller åka hit lite oftare bara för att det är kul!

Inga kommentarer: