onsdag 21 mars 2012

Omplanering...

Man behöver inte alltid följa reglerna. Eller sin plan. Ibland kan det vara nyttigt att göra nåt annat! Middagsfrid tyckte att vi skulle ha kalkonschnitzel med varm potatissallad till middag. Fast det tyckte inte jag för jag var osugen på att stå och banka och panera schnitzlar. Således - potäterna och blomkålen in i ugnen, kalkonköttet skar jag i bitar och gjorde en snabb gryta med purjolök, morot, palsternacka och en burk creme fraiche med svamp och konjak. Supergott!

Träningsplanen för i morgon var egentligen att springa en runda men så tryckte Suzan på för att vi skulle träna tillsammans och det är faktiskt evigheter sen vi träffades. Kollade jobbscheman och gruppträningsschema och spikade ett dubbelpass på Värnhem i morgon. Det blir säkert bra! Och så kör jag ett löpträningspass från helvetet på fredag i stället. Tänker mig 3 km uppvärmning, 8 x 1 min intervaller i hög fart med 1 min ståvila för att det ungefär ska likna löpbandspasset. Ska köra intervallerna ute på flacken på Bulltofta tänkte jag, det blir nog enklast så.

I dag har jag cyklat till och från jobbet och njutit av eftermiddagssolen, är strax på väg till stallet. Vi ska förresten snart ha stegräknartävling på jobbet och mina kollegor tycker det är asbra att bilda lag med mig "för du tränar ju så att det räcker för oss allihop!" Vi får väl se hur det blir med det.

1 kommentar:

Suzan sa...

Nu är jag bokad =)