söndag 11 mars 2012

Planerar kommande vecka

Det är söndag och jag försöker skaffa mig en överblick över kommande vecka. Det kan bli lite körigt på jobbfronten vilket gör det desto viktigare att jag prioriterar träning som jag mår bra av!

Måndag: Cykla till/från jobbet + NMT 75 min
Tisdag: Gymmet (oh, Jackie.....)
Onsdag: Kort löprunda alt cykla till och från jobb, ridlektion på kvällen
Torsdag: Löpning - Even Steven tänkte jag, både distans och fart
Fredag: Gymmet (intervallpasset från helvetet)
Lördag: Ridlektion + ev kettlebellpass beroende på hur kroppen känns
Söndag: Långpass löpning 16-17 k, ev gruppträningspass på kvällen

Jag har tidigare mixtrat med att ha långpasset på lördag eftermiddag. Det fungerar inte riktigt så bra just nu eftersom jag stoppar in löpning på onsdagar och torsdagar plus att jag springer intervaller på fredagen, att springa långpass på lördagar känns lite väl mastigt då.

Och efter att jag i stort sett har ätit hela dagen har jag konstaterat att förmiddagens olustighet förmodligen mest berodde på att jag helt enkelt hade för lite energi i reserverna och det kan väl vem som helst bli mosig av. Så förutom träningen blir energiintag hög prioritet under veckan för det är VIKTIGT. Jag vet ju det, oftast lyckas jag också hålla ganska bra koll på matintaget men 6½ timme på tåg och buss i fredags kväll och därav följande trötthet i går var inte riktigt optimala byggstenar för att jag skulle kunna plocka i mig den energimängd jag behöver. Men i dag har det varit mycket bättre så jag satsar stenhårt på att kunna ta i ordentligt på NMT-passet i morgon kväll!

Inga kommentarer: