lördag 17 mars 2012

Lazy lazy lördag

Behovet av att ta det lite lugnt gör sig påmint och jag lyssnar faktiskt!

Började lördagen som vanligt med att gå upp hyfsat tidigt och åka till stallet. Det var en riktig mördarlektion - ganska intensiv och hästen jag satt på ställde också vissa krav på fysiken. Så det var svettigt! Väl hemma satt jag och hängde över en mugg te och en ostmacka med en katt i knät (det uppskattas när jag är lite svettig och luktar stall, fresh....) hur länge som helst innan jag lyckades masa iväg mig till duschen och sedan grävde i kylen efter goda rester att äta till lunch.

Sitter nu och importerar cd-skivor för att uppdatera min spellista på iPodden inför morgondagens planerade långpass. Fnissar hejdlöst över att min antika Toto-skiva tydligen importeras med halv hastighet jämfört med melodifestivalskivan. Är det alla gitarr-riffen som ställer till det kanske?

Katterna sover, tvättmaskinen brummar, J hade nåt stort projekt på gång men jag vet inte om han kom av sig eller vad som hände. Jag tänker byta lakan och laga middag men inget mer krävande i dag. Jo, jag lovade att packa ner den sista julpynten som har legat i en fruktskål på köksbordet i typ... två månader ;-)

Inga kommentarer: