lördag 31 mars 2012

Så in i bänken trött..

Åh fyyyy vad jag trött och mör nu. Sådär på riktigt. Helt slut, att lyfta en temugg känns som världens projekt. Vilken dag!

Efter NMT, lunch och lite vila satte jag mig på cykeln och cyklade till stallet - i medvind. Mm. Just det. Medvind. Hoppning på schemat och jag hade fått en av mina favoriter, men till och med på Claudina måste man faktiskt rida och inte bara sitta däruppe. Det gick riktigt, riktigt bra och både jag och instruktören var nöjda efter lektionen. Det var då det började - för vi skulle ju plocka undan också. Fram och tillbaka i 80 m långt ridhus med sandbotten, släpandes på bommar och stöd. Oh yes. Och sen skulle jag cykla hem i MOTvind. Jag höll på att ge upp ett antal gånger, mina lårmuskler är helt slut.

Facit: Skitkul dag. Det GÅR att rida efter ett NMT-pass. Och jag har haft hemskt roligt. Men jag misstänker att hela överkroppen kommer att vara stelopererad i morgon, vi gjorde 78 armhävningar bara under uppvärmningen och så allt annat efteråt. Tur att jag kan drälla i soffan och kolla på konståkning resten av kvällen! Och japp, recoverytightsen är på så att jag har nåt att springa långpass med i morgon....

Inga kommentarer: