torsdag 29 mars 2012

Träningslägersugen

(is there such a word?) Pratade med kollega A i dag som spenderade förra veckan i Portugal med Springtime och hade jättejätteroligt. Det är ju superkul att vara på träningsresa och jag blev sugen på att åka igen. Fast jag spar den energin just nu tills jag vet om det blir någon Running Sweden-resa till Sälen eller nåt annat roligt fjäll under sommaren :-) Men annars kanske man skulle boka in en vecka i höst? Träna allt möjligt annat en vecka och bara fokusera på eat-train-sleep-repeat? Det är ganska välgörande att bara vara helt ego i en vecka också, det är ingen hemlighet.

Nu kommer jag ju förmodligen inte iväg i morgon precis men jag funderar på om inte jag ska schemalägga mitt egna lilla träningsläger under påsken. Hörde rykten om att F24S har lite roligheter på schemat under påsken och det skulle man lämpligen kunna kombinera med lite löpning, cykling och några pass på gymmet. Och så en massa bra mat på det. Som jag visserligen får laga själv vilket ju onekligen är en nackdel men å andra sidan får jag bara sånt jag gillar!

2 kommentarer:

Tina Jensen sa...

Jättebra tips ju dvs om man inte kommer iväg av olika skäl kan man fixa ett eget på hemmaplan!!!

Pernille sa...

Ja, precis - behöver inte kosta många kronor! Glömde helt att kolla gymmets schema när jag satte ihop mitt träningsschema, jag kanske måste stuva om det lite :-)