tisdag 13 mars 2012

Jackie sub25 - CHECK!

Och med råge. Jag skulle ju bara plocka 12 sekunder från förra veckans 25:11, och så drar jag till med 23:40. 1½ minut. Vad hände där? Och behövde jag ta i sådär? Nu kommer jag ju få kämpa som satan kommande veckor för att hålla mig under 24 minuter ju.....

Tja, vad hände? En vecka utan tung styrketräning hände i alla fall. Och jag har vilat mer än vanligt i helgen, plus att gårdagens NMT-pass mest (än så länge) sitter i benen och inte så mycket i överkroppen. Och så har jag lärt mig dosera krafterna i rodden lite bättre vilket innebär att jag håller ett jämnt tempo runt 2:10 alla tre varv utan att vara helt utpumpad efteråt.

Men jag kände mig lite halvdan när jag gick tilll gymmet. Lite huvudvärk, lite småtrött, lite allmänt off. Det gick över kan man säga... och jag är väldigt, väldigt nöjd.

Belöning då? Jo, Middagsfrid har planerat att vi ska ha lyxig tacotallrik med viltfärs i kväll. Inte mig emot.Inte alls faktiskt!

1 kommentar:

Stinne sa...

Bra jobbat! Jag har fortfarande inte riktigt fattat vad Jackie är för nåt, men jag har fattat så pass mycket att det är tufft och att 23.40 är asbra jobbat!