fredag 2 mars 2012

Grrrrrowwwwwllll.....

Ja, vaf*n, coachen kallade mig för "tigern" i förbifarten i dag... hmmmm....cougar??? eller näej förresten, don't go there, stoppa filmen ;o)

Men det var faktiskt ett riktigt bra fredagsfyspass med klös i så en liten morrning kan man väl kosta på sig ;-) dessutom är det fredag eftermiddag och jag är flamsigare än vanligt eftersom jag är måndagsledig o åker till Stockholm på utbildning på tisdag. Jag har t o m lämnat in jobbdatorn på semesterkoloni hos IT-grabbarna så att den blir ominstallerad och fin tills jag kommer hem!

Rapport från dagens pass: Samtliga styrkeövningar kändes överkomliga = dags att ÖKA :-) Utom turkish get-up, det känns definitivt inte överkomligt att öka från 12 till 16 kilo än. Däremot lyckades jag göra 5 reps i stället för 4 eftersom jag missade att kolla hur många det nu var jag skulle göra :-D (virrig blondin på gymmet.... jadå!)

Intervallerna från helvetet då? Jo, jag börjar få bra snits på det där med att hoppa av och på löpbandet, det trodde jag aldrig men det funkar asbra. Hålla reda på antal intervaller fixade jag med en penna och små streck på ena handen (upptäcker just nu att jag missade att tvätta bort dem i duschen, moget....). Dagens tid 14:50, körde 15,2-15,4 km/t i intervallerna och med tanke på hur lite skillnad jag märkte från 15,2 till 15,4 så blir det nog minst 15,4 nästa gång. Ju snabbare jag springer, desto kortare tid tar intervallerna, bra va?

Coachen hotade med att vi snart ska sätta ihop nya pass men jag hade bra försvar - har ju bara hunnit köra passen 4 gånger och vi sa faktiskt att vi skulle köra tioveckorsperioder. Så nån månads respit tycker jag att jag kan få ha innan det blir jävligare igen :-D Det är ju inte som att jag latar mig bara för att jag tränar själv.....

Passade på att njuta av solen i några minuter på lunchen, underbart - och nästan så att man känner att man blir fräknig på näsan redan så tidigt i mars. Det verkar bli fint väder under helgen så det kan bli ett schysst långpass i solsken på söndag!

2 kommentarer:

Suzan sa...

hahaha cougar! moaaarrr!! ;)

Pernille sa...

Men Suz, det här är Skåne, inte Hollywood Hills. Och jag är ingen desperat hemmafru ;-)