lördag 3 mars 2012

PersedelVÅRd :-)

Haha, rolig överskrift :-D Men nu känns det som VÅR och det innebär att vinter-ridstövlarna ska plockas bort och sommarridstövlarna ska fram. Helt rätt, det finns bara två årstider i stallet! Och eftersom jag hade bestämt mig för att vila resten av dagen så passade jag på att sätta mig ute i solen och rengöra både vinterstövlarna och sommarstövlarna, fixa en liten reparation på en stövel och smörja båda paren ordentligt. Vinterstövlarna är nu undanställda i väntan på nästa år och sommarbootsen redo för nya utmaningar. Vinterridbyxorna får däremot hänga med ett tag till tror jag, de är så pass sköna och inte för varma på ett bra tag än!

Vidare har jag spenderat vilodagen med att kolla på skidskytte, tvätta, byta lakan och annat sånt pyssel som måste göras. Jag ska vara borta kommande vecka, jag vill ju ha med mig favorit-träningskläder och så för ordningens skull ska jag väl ha lite civilkläder att ha på mig i skolbänken.

I morgon är det långpassdags och vad passar bättre än att ladda med ostkaka till Andra Chansen? Med blåbärsglass till, i dessa Vasaloppstider....

Inga kommentarer: