fredag 30 mars 2012

Jag är kändis


Japp, du kanske har mig i brevlådan i dag - eller i går för vissa... På sidan 13 i månadens tidning från Stadium ligger jag och gör rygglyft på Bulltofta under ledning av Spyfys på NMT-provapåpasset! Ska försöka få in en vettigare bild senare för den som inte har tidningen :-) Artikeln handlar om träningstrender i 25 år, rätt kul faktiskt!

Dagens pass var intervallpasset från helvetet - inklusive lite tunga övningar först. Trots att jag inte har kört passet på två veckor så var jag inställd på att öka så det gjorde jag. Snart 10 kg på alla set på militärpressen, ett litet kilo till på skivstångsrodden (fast jag orkar mer så det blir mer nästa vecka), en tyngre kettlebell på enarmsrodden. Ingen ökning på TGU (att gå från 12 till 16 kg är.... ahem... mycket?) men däremot börjar det kännas ganska stabilt. 

Intervaller på löpband sedan - 14:33 blev tiden i dag, typ 12 sekunder snabbare än förra gången vilket är good enough. Jag tror jag springer långsammare på löpbandet än ute, 15,7 km/t är ju inte samma sak som 3:30-fart men jag får mjölksyra utav bara sjutton eftersom löpsteget blir annorlunda på löpbandet. Oh well. Det är väl bara att öka upp till den där magiska 16-gränsen för det gör antagligen ingen större skillnad förutom att intervallerna blir kortare rent tidsmässigt!

I morgon ska jag på NMT-pass i Lund (scary!) eftersom min ridlektion är flyttad till eftermiddagen så då hinner jag med bådadera. Jag tippar att jag kommer att ligga döende i soffan i morgon kväll. Men nu - dags för killar i tights, det är VM i konståkning!

Inga kommentarer: