tisdag 6 mars 2012

Flygande rapportering!

Har tillbringat knappt ett dygn i nerkopplat tillstånd och det var SKÖNT. Vi hade fått ett presentkort på middag + övernattning på slottshotell i julklapp och nu var det dags att använda det för lite skön vardagslyx. Hotellet låg långt bort och hade världens sämsta trådlösa nätverk vilket gjorde datorn helt meningslös och mobilen fick stanna på rummet. Ingen TV hade vi heller. Det rekommenderas!

När vi anlände till hotellet serverades eftermiddagsfika i "salongen" och jag hittade en helt underbar bok skriven 1920, en historisk roman om 1750-talets Danmark att roa mig med. Vi tog sedan ett snabbt beslut om att promenera och frågade personalen om man kunde promenera till stranden. Visst, det gick, "men det är jättelångt alltså". Mm. Tre kilometer var det dit. Jättelångt ;-) Vi kom tillbaka till kallt mousserande vin på rummet och sedan en trevlig trerättersmeny i slottets matsal, sedan satt vi i salongen framför öppna spisen och bara njöt av livet.

Efter en helt okej hotellfrukost styrde vi kosan hemåt igen och J lämnade av mig och packningen på centralstationen så jag är nu på väg mot Kgl. Hufvudstaden för min sista utbildningsmodul och diplomering.

Ikväll väntar en riktigt rolig träningsdejt - cirkelfys på F&S med två andra träningsglada tjejer. I can't wait. Men först - SJ's trerättersmeny! Lika bra att ladda ordentligt :-)

Inga kommentarer: